- - Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- - V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- - Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » V pivnici » Kvasinky a enzýmy » Kvasinky » Kvasinky radu FermiHill a Anchor®
FermiHill Veltlin 20 g
Kód produktu: 8812
Svieža vína typu Veltlínskeho zeleného s typickými tónmi po sviežim ovocí, ľahkom korení a korenia.
2,01 € 1,66 € Bez DPH
Svieže vína typu Veltlínskeho zeleného s typickými tónmi po sviežim ovocí, ľahkom korení a korenia.&Nbsp; Medzi ďalšie vlastnosti patrí vyššia produkcia esterov (tzv. Esterovej kvasinky), tiol a terpénov.
Vhodné pre: VZ, VCR , NB.
Zloženie
Dávkovanie a použitie
20g /100 l. Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1: 1), nechať 20 min napučiavať (zmes spení), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčšia ako 8° C. Odporúčame použitie výživy a kvasenie pri 15 - 22° C.
Tolerancia alkoholu : 15%.
Pôvod:
Fermivin LVCB,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko.
Skladovanie
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy