- + Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- - Sadárstvo a pálenky
- - V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Sadárstvo a pálenky » V sadu » Knihy a publikácie
Jedlé a jedovaté rastliny a plody
Kód produktu: 1583
Sme obklopení nesmiernym množstvom prírodné, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezameňte medzi ovčími rastlinami jedlé druhy s jedovatými!
11,84 € 11,84 € Bez DPH
Jedlé, alebo jedovaté?
Sme obklopení nesmiernym množstvom prírodné, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezameňte medzi ovčími rastlinami jedlé druhy s jedovatými!
Lákavo červené plody sa blyští na kríku, voňavé byliny lemujú cestu v širokých pásoch– ale môžem je skutočne jesť? Kto by chcel žať dary prírody, mal by si byť úplne istý tým, čo zbiera.
POZORNE sa pozerajte - Jedlé a jedovaté druhy sú detailne popísané, takže je každý môže rozoznať.
POZOR NA zameniteľné DRUHY - Zvlášť dôkladne upozorňujeme na druhy, u ktorých kvôli ich podobnosti hrozí zámena.
JEDNODUCHO CHUTNÉ - S pomocou jednoduchých receptov dokážete spracovať úrodu prírodných darov.
PRIRODZENÉ A ZDRAVÉ
Divo rastúcim bylinám a plodom sa darí rásť aj bez hnojív a jedov, lebo sa za miliónmi rokov perfektne prispôsobili svojim prirodzeným stanovištiam. Takzvanými sekundárnymi rastlinnými látkami sa každý druh plané rastliny individuálne a prirodzene bráni ultrafialovému žiareniu, dažďu, žravým nepriateľom, hubám a baktériám. Tieto nefalšovanej a prapôvodnej účinné látky sú tým, čo spôsobuje mimoriadne rozmanité chuťové variácie jednotlivých planých rastlín. A okrem toho sú tieto látky pre nás tiež vyslovene zdravé.
Vychutnávať si, bez toho aby sme to oľutoval
Napriek tomu nie všetko, čo v prírode rastie, je pre nás ľudí automaticky tiež zdravé a jedlé. Touto knihou by sme vám chceli dať do ruky praktického sprievodcu, ktorý vám spoľahlivo pomôže v rozlíšenie jedlých rastlín od druhov nejedlé, alebo dokonca jedovatých.
Vydavateľstvo Grada
144 strán | ISBN 978-80-271-3038-2
Kniha je v českom jazyku.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy