- + Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- - Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- - Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Sadárstvo a pálenky » Výroba nápojov » Kvasenie
Spiriferm Arom 20 g
Kód produktu: 0379
Čisté kvasinky pre ideálne kvasením marhuľových, hruškových a broskyňových Kvašov.
2,25 € 1,86 € Bez DPH
Na ovocné kvasy odporúčame použiť vynikajúci FermiHill spirit arom .
Čisté kvasinky pre ideálne kvasením marhuľových, hruškových a broskyňových Kvašov.
Spiriferm aróma je silne kvasiace suchá čistá kvasinka sa zvýrazňujúcimi, aróma uvoľňujúcimi vlastnosťami. Jedná sa o kvasinky Saccharomyces cerevisae (var. Baynaus). Spiriferm Aróma zaisťuje bezpečné prekvasení Kvašov a muštov pri teplote kvasenia okolo 15 ˚C.
Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm aróma sa selektoval úplne cielene podľa požiadaviek ovocných pálenice. Samozrejmosťou je vysoká tolerancia na alkohol pri nepatrnej penivosť.
Úplné prekvasení podporuje Arómy pálenkových Kvašov a muštov pri výrobu veľmi aromatických destilátové. Spiriferm aróma je schopný uvoľniť Veľmi Parfemy aromatických ovocných Latok a zabezpečuje, podľa východiskového materiálu, intenzívny, rozmanitou paletou aróm.
Dávkovanie
- 10 - 20 g kvasiniek Spiriferm aróma na 100 l kvasu štandardných
- 25 - 50 g kvasiniek Spiriferm aróma na 100 l kvasu pri mikrobiologickom zatiahnutej
aplikáciám
Spiriferm Arómy sa rehydruje v 5 až 10 násobnom množstve zmesi kvasu /vody 1: 1 (vlažnej) a nechá sa cca 25 minút nechajte odleží. Potom vmiešame do celého objemu kvasu. Teplotne Rozdiel zmesi a kvasu by nemal hoci Väčší Ako 5 ˚C. Tím sa eliminuje teplotný šok a možnosť odumretie kvasiniek. Po pridaní do kvasnej nádrže zákvas dobre premiešajte! Odporúčam k zákvasu Pridať výživu .
Správny kvas, určený na destiláciu, musí obsahovať kvasinky, ktore dokazu premenit vacsinou cukru na alkohol. Bežné kvasnice odumierajú pri 11-12% alkoholu v kvase, pričom zvysoka cukru Zostane neskvasená. Turbokvasnice ŠÚ tolerantní k až 20% alkoholu. Vyskúšajte fantastické Turbokvasnice .
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy