Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » Vo vinohrade » Knihy a publikácie

Fotografie sú len ilustračné a môžu sa líšiť od tovaru.

Jak vypálit lepší slivovici

Kód produktu: 3453

Absolútna základ pre každého "páleničára" od přeního českého odborníka: pána Jaroslav Balaštík.

9,76 € 8,49 € Bez DPH

skladom
- +

Autor: Jaroslav Balaštík

Príručka pojednáva o výrobe slivovice a niektorých iných ovocných páleniek, preberá odrody a akosť sliviek a ostatného ovocia na pálenie, prípravu kvasu a alkoholické kvasenie. Praktický i odborný výklad podáva stať o destilácii kvasu a jej vplyv na kvalitu, zloženie a zdravotná nezávadnosť pálenky. Podrobne je opísaná výroba slivovica, marhuľovica, jablkovce a vínovica.

Kniha vo svojom závere obsahuje aj časté otázky a odpovede týkajúce sa problematiky ovocinárstvo či veľmi užitočný Pálenkářský slovník.

V knihe je poznať nielen autorovho teoretická fundovanosť, ale aj bohaté vedomosti praktické. Od zberu a uloženia ovocia do suda až po čas pálenie, vrátane rád, čoho sa treba vyvarovať, aké pravidlá naopak dodržiavať, aby stál výsledok za to. Množstvo farebných fotografií, ktorú je kniha sprevádzaná potom začiatočníkovi napovie mnohokrát viac než obsiahly textový popis. Proste čtivé a zrozumiteľné.

Počet strán: 167 | ISBN 80-86704-71-8
1.vydanie, 2010. Kniha je v českom jazyku.

Hnojenie pôdy a kompostovanie v záhrade

6,63 €
+ -
ks
skladom

Home Distillation Handbook

9,76 €
+ -
ks
skladom

Rozprávky vínne či nevinné

2,94 €
+ -
ks
skladom

Pomologie - drobné ovoce a skořápkoviny

5,84 €
+ -
ks
skladom

Znalostiv odbore na trhu

Skvelé cenyjedny z najlepších

Dopravauž od 3,99 EUR

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rýchlosťdodania a dopravy