- + Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- - Sadárstvo a pálenky
- - V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Sadárstvo a pálenky » V sadu » Knihy a publikácie
Pálime ovocie
Kód produktu: 3398
Publikácia ako čo najlepšie zužitkovať vlastnú úrodu ovocia
11,43 € 11,43 € Bez DPH
Popis
Ak je z našich záhrad a sadov úroda viac ako dobrá, premýšľame, ako zber čo najlepšie zužitkovať. Možnosti sú rôzne a nie je divu, že človeka napadne - čo si takto vyrobiť dobrý destilát, aj keď len pre vlastnú spotrebu? Pre všetkých, ktorí by chceli správne porozumieť páleniu ovocia, sprostredkováva táto kniha ucelene a zrozumiteľne základné znalosti o ovocných druhoch a prísadách, rovnako ako o nevyhnutnej fyzike, chémii a mikrobiológii. To umožňuje začiatočníkom jednoduchšie prvé kroky a skúseným destilatérom informácie o pozadí výroby a hodnotení kvalitných ovocných destilátov. Autori majú dlhoročné skúsenosti z prax a výučby.
Kniha je v českom jazyku.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy