- - Vinohrad a pivnica
- - Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » Vo vinohrade » Knihy a publikácie
Technologie šampaňského
Kód produktu: 1195
Kniha o počiatku a výrobe šampanského.
26,19 € 26,19 € Bez DPH
Viazaná plnofarebná kniha formátu B5„ Technológia šampanského“ je určená všetkým výrobcom a konzumentom vína. Kniha podáva ucelený prehľad o produkcii šampanského vína. Zaoberá sa jeho históriou, organizácií vinárov v Champagne, pravidlami pre pestovanie viniča na získavanie šampanského, spracovania základného vína, cuvée, tirážou, druhotnou fermentáciou a zrením na kaloch, striasaním, odkaľovaním a zátkováním. Kniha pojednáva aj o perlenie, vzniku bubliniek a peny a podáva informácie pre spotrebiteľov.
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydanie prvej, 2016. 308 strán, 84 obr., 17 tab. ISBN: 978-80-905319-7-0. Kniha je v českom jazyku.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy