- - Vinohrad a pivnica
- - Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » Vo vinohrade » Knihy a publikácie
Degustačná príručka alebo Ako prísť vínu na meno
Kód produktu: 2623
Degustačná príručka alebo Ako prísť vínu na meno - 3. rozšírené vydanie
9,80 € 8,10 € Bez DPH
Degustačná príručka je predĺženou rukou milovníkov vína aj profesionálnych degustátorov. Predstavuje široké spektrum zmyslových vnemov s ktorými sa pri degustáciách a hodnotení vína môžu stretnúť. Starostlivo spracované kapitoly sú venované vzhľadu vína, jeho chuti a vôni, ale aj perleniu, viskozite a celému radu ďalších zmyslových charakteristík. Knihu sprevádza pomocné ilustrácie a názorné infografiky.
Tretie prepracované vydanie rozšíril popredný český someliér Ivo Dvořák o podávaní vína a jeho snúbení s pokrmami.
Čo nájdete v príručke?
- Obsiahly zoznam zmyslových charakteristík vín a ich definície.
- Návod, ako víno podávať.
- Základy snúbenia vína a pokrmov.
- Názorné infografiky pomáhajúce v orientácii a pochopení obsahu.
- Slovník pojmov v angličtine, nemčine, španielčine a francúzštine.
Publikácia je v slovenskom jazyku.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy