Úvodná strana » Vinohrad a pivnica

Fotografie sú len ilustračné a môžu sa líšiť od tovaru.

Vinárstvo a somelierstvo

Kód produktu: 0675

odborná literatúra

9,80 € 9,80 € Bez DPH

Skladom < 10 ks

Dubňany: < 10 ks

Mělník: 0 ks

- +

Je ťažšie víno vyrobiť Alebo ho vopred?

Výroba vína a umenie jeho Prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikáciám.

Publikácia je určená pre výrobcovho aj predajcov vína, someliérov, vináskych nadšencov, vinárske združenie, študentovu Vinárstvo a somelierstva na vysokých a stredných školách, someliérske kurzy, zážitkovú gastronómiu a vsetkych priaznivcov vína.

V úvode publikáciám vysvetľuje autor významnosti Funkcie someliér pre víno aj gastronómiou. Popisuje kultúrne posolstvo vína v histórii a súčasnosť ľudstva, imidž a zdravotné aspekty umienenej konzumácie vína. Uvádza štatistík z významných vinárskych krajinu Európy.

V kapitole o technológiu výroby vína opisuje Najnovšie trendy v enológie. Na základe vlastných dlhoročných kraktických skúsenstí kladie doraz na hygienu výrobných prestorov a precíznostť obslužného personálu. V prípade dodržania tychto zásad je možná minimalizácia technologických zasahovať. Dosiahneme tím odrodovú typickosti, čistotu a prirodzenosť vín, so stopou terroir. Podrobne opisuje ai Technológia výroby šumivých vín, ktore ŠÚ v gastronómii jedinečným fenoménom, tokajských vín, ai biovína. Venuje sa príčinám vzniku chorôb a chyba vína, uvádzam zásady prevencia ich vzniku a nápravné opatrenia.

Široký priestorov: venuje nenahraditeľnej pozíciám dreva v enológie a v marketingu vína. uvádzam klady i zápory výroby vína v sudoch, metódy výroby sur lie a batonáž.

V prezentačnej časti opisuje rituály odzátkovania, dekantácie, servisu vína. someliér musí dokonale ovládať čítanie údajovej z etikety
vína. Preto veľmi podrobný opisujte aktuálne podmienky označovaním a uvádzania vína do obehu.

Zážitkovej Engastronomický sa venuje v ucelenej kapitole, ktora ilustračné opisuje zásady správnych kombinácií jedla a vína.

V závere nechýbajú pravidlá, zásady a systémy súťažného senzorického hodnotenia vína, slovník degustácie a Požiadavky na získaním osvedčením posudzovateľa pre víno a vinárske výrobky. Výroba vína a umenie jeho Prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikáciám.

Rok vydania:    2016
Počet strán:    216
Vydavateľstvo:    bastante
Väzba knihy:    viazaná

Champion 50 WG 4x100g

17,58 €
Kontaktné fungicídny a baktericídny prípravok k ochrane proti hubovým a bakteriálnym chorobám rastlín a k ochrane kvetov marhúľ proti mrazu.
+ -
ks
skladom

Cabrio TOP 1 kg

49,14 €
Fungicíd s lokálne systémovým účinkom proti plesni révové a múčnatke révovému.
u dodávateľa - na dotaz

Mikrobiológia a biochémia vína

41,60 €
Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno.
+ -
ks
skladom

Bobule

24,39 €
Všetko o plodu viniča - bobuliach. Popis, zloženie, premeny počas zrenia, ročník, ovplyvňujúce faktory, .....
+ -
ks
skladom

Pěstování révy vinné

Pěstování révy vinné
 Nemalo by Vám chýbať
20,45 €
Pestovanie viniča - druhé rozšírené vydanie. Odrody, využitie, výber stanovišťa, závlaha, pestovateľské tvary, zber stromov, jednoducho úplne všetko o pestovaní viniča.
+ -
ks
skladom

Vinohradnictví

Vinohradnictví
 Odporúčame
61,02 €
Viazaná plnofarebná kniha je určená všetkým pestovateľom viniča a študentom predmetu vinohradníctvo. Kniha podáva ucelený prehľad o vinohradníctve, aký v u nás doteraz nebol v jedinom zväzku vydaný.
+ -
ks
skladom

Vývrtka Pulltap´s Basic vínová

7,75 €
Vrecková vývrtka v základnom vybavení nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Výhodou je jej ľahkosť, ale taktiež je ergonomicky tvarovaná (padne do ruky).
+ -
ks
skladom

Nerezové sito 25 x 50 cm

74,96 €
Pre bezproblémové odčerpávanie muštov z rmutu bez šupiek a zrniečok.
+ -
ks
skladom

Znalostiv odbore na trhu

Skvelé cenyjedny z najlepších

Dopravauž od 3,99 EUR

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rýchlosťdodania a dopravy