- - Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica
Vinárstvo a somelierstvo
Kód produktu: 0675
odborná literatúra
9,80 € 9,80 € Bez DPH
Je ťažšie víno vyrobiť Alebo ho vopred?
Výroba vína a umenie jeho Prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikáciám.
Publikácia je určená pre výrobcovho aj predajcov vína, someliérov, vináskych nadšencov, vinárske združenie, študentovu Vinárstvo a somelierstva na vysokých a stredných školách, someliérske kurzy, zážitkovú gastronómiu a vsetkych priaznivcov vína.
V úvode publikáciám vysvetľuje autor významnosti Funkcie someliér pre víno aj gastronómiou. Popisuje kultúrne posolstvo vína v histórii a súčasnosť ľudstva, imidž a zdravotné aspekty umienenej konzumácie vína. Uvádza štatistík z významných vinárskych krajinu Európy.
V kapitole o technológiu výroby vína opisuje Najnovšie trendy v enológie. Na základe vlastných dlhoročných kraktických skúsenstí kladie doraz na hygienu výrobných prestorov a precíznostť obslužného personálu. V prípade dodržania tychto zásad je možná minimalizácia technologických zasahovať. Dosiahneme tím odrodovú typickosti, čistotu a prirodzenosť vín, so stopou terroir. Podrobne opisuje ai Technológia výroby šumivých vín, ktore ŠÚ v gastronómii jedinečným fenoménom, tokajských vín, ai biovína. Venuje sa príčinám vzniku chorôb a chyba vína, uvádzam zásady prevencia ich vzniku a nápravné opatrenia.
Široký priestorov: venuje nenahraditeľnej pozíciám dreva v enológie a v marketingu vína. uvádzam klady i zápory výroby vína v sudoch, metódy výroby sur lie a batonáž.
V prezentačnej časti opisuje rituály odzátkovania, dekantácie, servisu vína. someliér musí dokonale ovládať čítanie údajovej z etikety
vína. Preto veľmi podrobný opisujte aktuálne podmienky označovaním a uvádzania vína do obehu.
Zážitkovej Engastronomický sa venuje v ucelenej kapitole, ktora ilustračné opisuje zásady správnych kombinácií jedla a vína.
V závere nechýbajú pravidlá, zásady a systémy súťažného senzorického hodnotenia vína, slovník degustácie a Požiadavky na získaním osvedčením posudzovateľa pre víno a vinárske výrobky. Výroba vína a umenie jeho Prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikáciám.
Rok vydania: 2016
Počet strán: 216
Vydavateľstvo: bastante
Väzba knihy: viazaná
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy