FermiHill FermiFish
Vysoko čisté proteínové čiridlo z rýb, určené pre čirenie bielych a ružových vín.

Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
jedny z najlepších

Preprava k vám
už od 3,99 €

Zákaznícka podpora
telefonicky a online

Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Použitie:
- Zjemňuje chuť vína, odstraňuje drsnosť a horčiny.
- Na dosiahnutie aromatickej a chuťovej čistoty, vína sú guľatejšie a plnšie.
- Zlepšuje filtrovateľnosť vín.
- Po aplikácii do vína dochádza k flokulácii a sedimentácii suspendovaných častíc.
Dávkovanie:
- Biele a ružové vína: 1,5 - 3 g/hl.
Dôkladne rozmiešať vo vlažnej zmesi vody (1:20), nechať 3 hodiny napučiavať, pred aplikáciou znovu rozmiešať. Vmiešať do vína. Po 4 - 5 týždňoch víno stočiť.
Krajina pôvodu: FRANCÚZSKO
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.