Enzym extra fruit Hill

Špeciálny enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.
Hmotnost SK
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Kód: 14720/20 14720/100 14720/1 K 6138 Zvoľte variant
5,34 € 24,38 € 248,35 € 1,45 € od 1,45 € 4,34 € bez DPH 19,82 € bez DPH 201,91 € bez DPH 1,18 € bez DPH od 1,18 € bez DPH
Enzym extra fruit Hill
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Špeciálne enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.

Použitie

Umožňuje cielenú extrakciu ovocných aromatických prekurzorov obsiahnutých v šupke červeného hrozna a ostatným ovocí. Vďaka tomu ovocie plynulejšie prekvasí na optimálny obsah alkoholu. Intenzívnejšie narušenie pletiva ovocia taktiež do kvasu uvoľňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah prirodzených ovocných aromatických látok. Skvapalnený a rozložený kvas uľahčuje rozkvasenie, zlepšuje prekvasení kvasu, čo vedie k lepšej výťažnosti alkoholu. Súčasne  sa znižuje nebezpečenstvo pripálenia počas destilácie.

Dávkovanie

3 - 5 g /100 kg. Účinok možno podporiť po dvoch dňoch pridaním 2 g enzýmu na 100 kg kvasu. Ideálna teplota kvasu je 20º C.

Požadovanú dávku rozmiešajte v 10násoném množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu. Účinok enzýmu môže byť eliminovaný bentonitom.

Vlastnosti

Jeho použitie umožňuje zníženie doby macerácia a teploty, rovnako ako menej používať potenciálne oxidatívny mechanické metódy, ako je prerážanie alebo dlhší namáčanie za studena.

Varianty predaja

Enzým extra fruit Hill  predávame vo variante:

Enzým extra fruit Hill 20 g

Enzým extra fruit Hill 100 g

Dodatočné parametre

Kategória: Enzýmy
EAN: Zvoľte variant

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola