Lexikon chemického složení vína
Všetko o zložení vína a procesoch v ňom od popredného českého odborníka Doc. Miloša Michlovkého.

Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
jedny z najlepších

Preprava k vám
už od 3,99 €

Zákaznícka podpora
telefonicky a online

Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Víno je zložitá zmes, z ktorej už v roku 1975 bolo izolovaných a pomenované 235 zložiek. Od tej doby sa podarilo vďaka novým analytickým metódam, ako sú HPLC chromatografia, plynová chromatografia s kapilárnou kolónou spojenou s hmotnostnej spektografií identifikovať a kvanifikovat mnoho ďalších zlúčenín a od roku 1985 bol prekročený vrcholok 500 zistených zložiek. Po dvadsiatich rokoch sa už tieto zlúčeniny vyskytujúce sa vo víne ani nepočítajú, ale určite je ich viac ako tisíc.
Vydanie prvej, 2014. 262 strán. Kniha je v českom jazyku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.