
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
jedny z najlepších

Preprava k vám
už od 3,99 €

Zákaznícka podpora
telefonicky a online

Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Pre intenzívne aromatická biela aj ružové vína.&Nbsp; Produkujú vysoké množstvo etylových a acetátových esterov (esterovej kvasinky).
Vhodné pre
MM, MO, SG, PIA, DE, IO
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae, vhodné pre stredoeurópska vína.
Dávkovanie a použitie
Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1: 1), nechať 20 min napučiavať (zmes spení), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčšia ako 8° C. Odporúčame použitie výživy a kvasenie pri 13 - 20° C.
Alkoholová tolerancia: 14%
Pôvod:
Fermivin AR2,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko.
Skladovanie
V suchu, dobre uzavreté.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.